COM SÓN ELS CASAMENTS DE LA “NOVA NORMALITAT”?
T’ho expliquem aquí

A Sant Pere de Clarà estem ja immersos en un 2022 carregat de casaments.

Des de la nostra masia per a casaments i celebracions anem veient com són els estils que més demanen els clients i que més ofereixen les Wedding Planners. Si comparem la nostra experiència amb el que apunten les plataformes digitals com Bodas.net ens podem fer una idea bastant clara de les noves tendències… i estem molt contents! Perquè moltes de les coses que anem veient encaixen amb les propostes que el nostre equip porta treballant i oferint des de fa temps.

Casaments més personalitzats i menys protocol·laris.

La pandèmia ens ha mostrat que el més important és gaudir dels moments especials rodejats de la gent que estimem celebrar les coses amb naturalitat, comoditat i hospitalitat, viure el moment i fer-lo memorable. El luxe és en la calidesa, en la familiaritat, en els detalls personals, en la dimensió humana de les coses. Així doncs els casaments cada cop miren de ser menys protocol·laris per ser més personalitzats i més inclusius, per convertir-se en una festa on tothom s’hi trobi còmode i se’n senti partícip. Seguint aquesta tendència les parelles aposten per sorprendre els convidats amb detalls, decoracions i idees creatives carregades de significat i cercant la complicitat dels assistents.

Les “Destination weddings”

Cada cop més els casaments poden celebrar-se fora de l’àmbit geogràfic més proper. A Sant Pere de Clarà hem estat testimonis de com ha anat creixent la demanda dels “destins per casar-se”, acollint casaments amb convidats d’arreu del món i amb parelles que venen de l’estranger a cercar una destinació amb encant, com la que ofereix la nostra masia i l’entorn del Maresme.

 

Decoració Sant Pere de Clarà

La decoració i l’entorn natural

Hi ha una forta necessitat de retornar a les celebracions a l’aire lliure. Gaudir d’un entorn natural, enmig de boscos i jardins és una opció preferent per a moltes parelles, segons una enquesta realitzada per Bodas.net. L’escenari de Sant Pere de Clarà ofereix aquesta possibilitat. A més també la nostra masia, amb la seva arquitectura singular aporta un punt de tendència: la combinació de la natura amb una arquitectura d’època. Grans zones enjardinades, decoracions florals, carpes integrades a l’espai natural i arquitectura d’època configuren un decorat perfecte per a casaments mediterranis.

Segons bodes.net destaquen les decoracions amb elements de fibres naturals, com l’arpillera, la fusta treballada o amb acabats naturals per crear una atmosfera de confort. Amb la idea de trencar el protocol també s’imposen les taules llargues i rectangulars. Els centres de taula amb detalls vintage i flors seques o herbes aromàtiques.

Tot en un lloc

Poder organitzar tots els passos del casament -cerimònia, banquet, festa- en un mateix lloc, és valorat com una gran avantatge. Aquesta possibilitat evita desplaçaments, amb l’estalvi que significa a nivell econòmic per a tots els convidats, amb un menor impacte ecològic a més de poder establir una continuïtat a la festa, sense trencar el fil de la celebració. Per això cal que l’espai disposi de diferents ambients on poder organitzar cada apartat del casament. A Sant Pere de Clarà disposem de capella, espais exteriors enjardinats, carpa i zona de discoteca.

Sant Pere de Clarà, masia i capella per a casaments al Maresme

Si voleu saber-ne més i conèixer el nostre espai, veure del que som capaços nosaltres i els nostres equips i deixar-vos envoltar per la màgia de la natura i d’una arquitectura singular, no dubteu en contactar-nos i venir a fer-nos una visita. A Sant Pere de Clarà hi trobareu una capella romànica consagrada per a fer celebracions religioses, amplis espais enjardinats, diferents zones per crear diferents estils, una carpa, discoteca i una monumental masia modernista. El millor lloc per a celebrar una jornada inoblidable. Us hi esperem.

¿Te ha gustado lo que contamos?
Comparte con tus amigos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed