Sant Pere de Clarà - Tel. +34 628 722 131

Follow Us on

Que us oferim a la masia de Sant Pere de Clarà?

L’equip de Sant Pere de Clarà treballem per a mantenir la finca amb tot el seu encant i cedir-vos la capella, la masia i els seus equipaments en exclusiva, per a que prepareu el vostre casament o celebració al vostre gust i gaudiu d’un dia inoblidable, en un entorn màgic i espectacular al Maresme, ben a prop de Barcelona.

ELS ESPAIS DE SANT PERE DE CLARÀ

LA MASIA

Box_La_Masia

LA CARPA

Espais_La_Carpa

LA CAPELLA

home

L'ALZINAR

Jardi_Casaments_Maresme

L'espai, les instal·lacions i l'equip de Sant Pere de Clarà, amb una experiència consolidada des de fa anys, són la millor garantia per a celebrar amb èxit el vostre casament, trobada o celebració. No dubteu en consultar-nos qualsevol cosa, estarem encantats de respondre't.

Que hi podeu fer a Sant Pere de Clarà?

Sant Pere de Clarà ofereix en un mateix espai un magnífic entorn natural, una masia amb equipaments adjacents i una capella consagrada. A Sant Pere de Clarà hi trobareu tot el necessari per a qualsevol tipus de celebració en grup i per a casaments religiosos o cerimònies civils, en un espai singular, memorable i amb personalitat.

CELEBRACIONS I TROBADES EN GRUP

La finca i masia de Sant Pere de Clarà disposa de diferents espais per a organitzar tot tipus de celebracions, aniversaris, aplecs i trobades en grup, amb l’avantatge de trobar-se al cor del Maresme, molt a prop de Barcelona. L’equip de Sant Pere de Clarà us pot recomanar o ajudar a dissenyar i a organitzar el tipus de celebració que més us convingui o cedir-vos l’espai per a fer-ho al vostre gust.

CASAMENTS RELIGIOSOS I CIVILS

Si esteu buscant un espai singular per celebrar el vostre casament al Maresme, o a prop de Barcelona, Sant Pere de Clarà és la millor opció. A la nostra finca hi trobaràs, en un mateix espai, una masia monumental, una capella romànica apta per a celebrar casaments catòlics o cerimònies civils, espais exteriors i una gran carpa per a organitzar el convit a cobert i un marc incomparable amb un entorn natural de gran bellesa.

TROBADES D'EMPRESA EN UN ESPAI RELAXAT I TRANQUIL

Sant Pere de Clarà també és un espai ideal per a trobades d’empresa. Els seus diferents espais ofereixen l’oportunitat de preparar sessions de treball o presentacions en grup. L’entorn natural també brinda la possibilitat de fer jornades de “team Building” i exercicis de dinàmiques de grup, estades creatives, de reflexió…