UN AMPLI VENTALL DE SERVEIS

QUALITAT I SERVEI IMPECABLES

CATERING I GASTRONOMIA

Us podem oferir els  serveis de càtering amb els que treballem habitualment amb els que no tenim exclusivitat. A la masia de Sant Pere de Clarà hem organitzat tot tipus de banquets de casament, convits i aperitius. Habitualment treballem amb diverses empreses de càtering amb les que tenim una excel·lent relació. Fruit de la nostra col·laboració podem oferir les millors garanties de servei, qualitat i preu. Altrament si desitgeu disposar dels vostres serveis de càtering i gastronomia, a Sant Pere de Clarà no disposem d’exclusivitat i ens adaptem a les vostres necessitats.

ENS IMPORTEN ELS DETALLS

FLORS, DETALLS I DECORACIÓ

Tenim tots detalls que fan especial una celebració, dissenyats pels millors floristes i especialistes en decoració. Els nostres professionals us ajudaran a dissenyar i fer realitat l’escenografia que necessiteu per al vostre casament. El nostre coneixement dels espais i la nostra experiència en l’organització de multitud de casaments és una garantia d’èxit. Si ho preferiu, també podeu utilitzar els vostres col·laboradors per a preparar tots els detalls al vostre gust. Els espais de la masia de Sant Pere de Clarà ofereixen moltes possibilitats de decoració per a cada moment de la celebració. Aprofiteu-ho!

GAUDIU DE LA FESTA AL VOSTRE GUST

DISC JOCKEYS I ANIMACIÓ

El nostre servei de disc jockey, música, llums i animació permet gaudir d’una festa al vostre gust.

A la masia de Sant Pere de Clarà disposem de diferents instal·lacions, amb les infraestructures necessàries, per a celebrar el ball i la festa de casament.

Comptem amb espais a cobert, com les Cavallerisses i la Carpa o espais a l’aire lliure que ofereixen un marc immillorable per a la celebració del ball i la festa.

L’EXPERIÈNCIA ORGANITZATIVA AL VOSTRE SERVEI

WEDDING PLANNER

Posem a la vostra disposició un servei exclusiu de Wedding Planner, per fer-vos més senzilla l’organització del vostre casament. Aquest servei us evitarà maldecaps i preocupacions, a la vegada que us aportarà experiència i professionalitat tot adaptant-se als vostres gustos i pressupostos a l’hora d’organitzar el vostre casament o celebració. També ajuda a optimitzar pressupostos i a no deixar res a l’atzar! Tots els que han confiat en aquest suport n’han sortit satisfets!

FEU PERDURAR ELS MILLORS MOMENTS

FOTOGRAFIA PROFESSIONAL

Voleu deixar un record inesborrable dels millors moments del vostre casament o celebració? A la masia de Sant Pere de Clarà disposem d’especialistes de primer nivell en la producció audiovisual o en fotografia. Podreu triar entre diferents opcions, totes amb el seu segell personal i amb una qualitat immillorable. Els diferents espais, tant interiors com exteriors, de la masia de Sant Pere de Clarà, ofereixen àmplies possibilitats per a fer atractius foto-reportatges enmig d’un decorat ple de màgia i singularitat.

I TOT EL QUE PUGUIS NECESSITAR

ALTRES SERVEIS

També oferim tot un ventall de serveis addicionals, com per exemple espai reservat pels nuvis; servei d’entreteniment infantil, perquè els mes petits puguin gaudir de la seva celebració particular; servei de retocs de maquillatge per a tots els convidats durant la celebració;  serveis de guarda-roba; lloguer de carruatges i cotxes de nuvis; lloguer d’autocars …

L’equip de la masia de Sant Pere de Clarà, amb la seva experiència i compromís de servei, cercarà i us trobarà tot allò que necessiteu en cada moment i per a cada tipus de casament o celebració.

Els nostres col·laboradors de serveis

Menú