QUE ÉS UN WEDDING PLANNER?

Generalment, un casament és l’esdeveniment social més important celebrat durant la vida d’una parella. El seu disseny, preparació, coordinació i realització de totes les gestions necessàries per a la seva celebració és una feina complex i difícil, que exigeix molt de temps i esforç per a aconseguir una organització i coordinació de tots els detalls. A més cal sumar-hi que la majoria de nuvis no acostumen a tenir experiència prèvia en organitzar esdeveniments d’aquesta magnitud i molt sovint tampoc disposen de gaire temps personal per dedicar-se a aquesta tasca.

FUNCIONS D’UN WEDDING PLANNER

Wedding Planner vol dir “organitzador de casaments” en anglès. Tal i com indica el seu nom és la persona encarregada de coordinar i supervisar el desenvolupament de tot el procés d’organització i celebració d’un casament. El Wedding Planner es com un assistent que s’ocupa de tots els aspectes relacionats amb el casament, permetent delegar en ell tot el treball i esforç necessari per a celebrar el casament. Acostuma a ser una persona amb una experiència contrastada en la celebració d’esdeveniments, amb aptituds destacades en els aspectes organitzatius, de producció d’esdeveniments i protocol. Però a la vegada ha de ser una persona amb bones dots estètiques, socials i psicològiques, que sàpiga entendre les necessitats, gustos i preferències de la parella de nuvis.

COM TREBALLA UN WEDDING PLANNER

La seva manera de treballar d’un Wedding Planner s’adapta a les necessitats de cada parella. No ofereix un servei estandar, sinó que adapta la seva oferta a aquells aspectes que necessita la parella. En alguns cassos pot solucionar una part específica de l’organització del casament i en altres s’encarrega de gestionar-ne la seva totalitat. Acostuma a realitzar una entrevista amb la parella per a conèixer els seus gustos, estil, idees i preferències relatives a la celebració. Un cop copsada la visió i necessitats dels nuvis elabora un projecte en funció del pressupost disponible i l’exposa als seus clients, afegint-hi suggerències i consells, que gràcies als seus coneixements professionals i experiència, pot aportar per a convertir el casament en un esdeveniment únic i memorable. Molt sovint, disposar d’aquest servei, ajuda a optimitzar pressupostos i a estalviar una gran quantitat de temps i maldecaps als nuvis.

EL WEDDING PLANNER, UN SERVEI CADA COP MÉS DEMANAT

Degut a la falta de temps disponible, del menor pes de la família en l’organització dels esdeveniments familiars, o senzillament per un factor de practicitat i eficàcia, els serveis de Wedding Planner cada cop són més demandats. A Estats Units és molt habitual, ja fa anys, la utilització d’aquest tipus de serveis. Al nostre país és relativament recent la seva utilització però cada cop s’utilitzen més els serveis de Wedding Planner. A la masia de Sant Pere de Clarà, disposem des de fa temps d’un servei professional de Wedding Planner d’alta qualitat i adaptable a les necessitats dels nuvis. Si voleu saber tot el que us podem oferir en aquest aspecte no dubteu en preguntar-nos-ho!.

¿Te ha gustado lo que contamos?
Comparte con tus amigos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed