Sant Pere de Clarà - Tel. +34 628 722 131

Follow Us on

Èxit del Salóboda Mataró i Maresme 2016

febrer 24, 2016

Èxit del Salóboda Mataró i Maresme 2016

El SALÓBODA Mataró i Maresme, d’enguany ha arribat a la 23ª edició amb tanta vitalitat com cada edició. La fira de celebracions i esdeveniments organitzada per la Unió de Botiguers de Mataró, ja totalment consolidada, se celebra els dies 19, 20 i 21 de febrer al Centre de Congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme, per cinquè any consecutiu.

Amb una gran afluència de públic, durant tres dies el SALÓBODA va oferir tot tipus de serveis a les parelles que anaven a buscar opcions i idees per al seu casament, alhora que va servir de punt de trobada de les empreses especialitzades en el sector del casaments i celebracions de noces. Amb més de seixanta expositors, l’edició va ser tot un èxit. Enguany s’hi van poder veure representants de restaurants i espais d’esdeveniments, vestits de nuvi, de núvia, joieria, fotografia i vídeo i també la presència, cada cop més creixent, d’ofertes de wedding planner.

La passarel·la, que es va dur a terme a l’Auditori del TecnoCampus el dissabte i el diumenge, va ser organitzada per MSM Fashion Group by Magda Simó. A les desfilades van participar 10 empreses, amb models professionals i amb la presència de moda nupcial, moda d’acompanyants, moda intima, art floral, joieria i complements, així com perruqueria i maquillatge.

Des de la masia de Sant Pere de Clarà, celebrem aquest nou èxit de la Saló Boda Maresme!

  • Per SantPeradmin  0 Comentaris 

    0 Comentaris

    Leave a Reply