5 motius per casar-se i fer el convit en el mateix lloc

Si esteu organitzant el vostre casament i ja ha arribat el moment de decidir on fareu el convit i la festa, no ho dubteu i trieu un lloc en el que pugueu realitzar la cerimònia, la festa i el convit, tot en el mateix espai. Això podeu aconseguir-ho a la masia de Sant Pere de Clarà, al Maresme, una finca monumental per a casaments i celebracions. Preneu nota d’aquests cinc motius per casar-se i fer el convit i la festa en el mateix lloc. Una elecció que us facilitarà moltes més coses de les que us pugueu pensar!

1) La vostra organització serà molt més senzilla.

Penseu-ho be, si trobar un lloc perfecte per a realitzar la cerimònia ja és complicat, imagineu-vos trobar també un lloc per a fer el banquet i un espai per a celebrar la festa. Aposteu per disposar d’un espai com Sant Pere de Clarà, que us pot oferir la possibilitat de realitzar la teva cerimònia, el banquet i la festa posterior. Estalviareu temps en la organització, despeses de decoració i reduireu l’estrès que significa anar amunt i avall preparant i controlant tots els detalls.

2) Si el lloc permet fer cerimònies civils i religioses, encara molt millor!

Atenció! Busqueu un lloc que tingui la polivalència de poder celebrar-hi casaments civils i/o religioses, així podreu preparar el tipus de cerimònia que més us sigui convenient. A Sant Pere de Clarà disposem d’una capella Romànica consagrada i apte per a celebrar missa i casaments religiosos alhora que també permet organitzar casaments civils.

3) Evitareu que els vostres convidats perdin el temps amb desplaçaments innecessaris.

Els desplaçaments que es produeixen, quan s’ha de canviar del lloc on s’ha celebrat la cerimònia fins on es fa el banquet, son sempre molt incòmodes. No només perquè, en la majoria de les vegades s’ha d’agafar el cotxe, sinó perquè es tarda un temps innecessari que es pot estalviar en favor de gaudir de més estona junts de celebració i elimina presses per arribar, temps en aparcar… etc…

4) Més facilitats per trobar un lloc per a pernoctar als convidats que venen de lluny.

Si teniu familiars o amics que han vingut de lluny, aquesta solució pot ser idònia ja que els permet trobar un lloc per dormir en la mateixa localitat que es celebri la cerimònia. Aquesta solució els serà molt més còmode, sense haver de buscar punts equidistants on pernoctar entre el lloc de la cerimònia i el lloc del banquet i la festa.

5) Majors possibilitats de personalització i tematització dels espais.

Realitzar la cerimònia i el convit al mateix lloc, permet una major personalització de tots els espais i permet pensar en una experiència per als convidats més coherent i unificada, cosa que fa més inoblidable i singular la celebració. La decoració exterior i interior, el parament de les taules, la tematització dels espais, el disseny, la senyalització dels recorreguts, etc… etc… prenen un mateix estil i reforcen una mateixa idea sobre la celebració.

En el cas de la Masia de Sant Pere de Clarà, la proximitat dels espais (finca, capella, carpa i disco) i la seva diversitat i singularitat en cada un dels entorns, permet fer un disseny molt a mida de cada parella de nuvis, amb especial atenció a la personalització de tots els petits detalls que fan que un casament sigui memorable.

Per tant, si voleu estalviar temps i voleu optar per una solució còmode, que us permeti un millor control de tota l’organització i un disseny personalitzable, no dubteu en triar una finca que pugueu celebrar la cerimònia, el convit i la festa, com a Sant Pere de Clarà. Els vostres convidats us ho agrairan i vosaltres quedareu encantats!

Traducció lliure de l’article publicat per Lorena González el 20/09/2016 a Zenkyou

¿Te ha gustado lo que contamos?
Comparte con tus amigos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed