Tast de vins DO Alella a Argentona

Nou tast de vins a Argentona en motiu del mes de la DO Alella

L’activitat es farà el 7 d’octubre i és gratuïta, cal inscripció prèvia.

L’Ajuntament d’Argentona, com a membre del Consorci de la DO Alella i amb l’objectiu de promocionar el territori i els seus productes, organitza a l’octubre el tast de vins dins de les jornades VI+, un esdeveniment de dinamització del territori per donar a conèixer i promocionar el vi.

Des de Sant Pere de Clarà volem ajudar a donar a conèixer i difondre la DO d’Alella, ja que l’antiga masia de Can Marc del Priorat (actualment masia de Sant Pere de Clarà) també fou una explotació agrària fortament vinculada a la producció vinícola.

Com a novetat aquest any el tast de vins s’organitzarà a la plaça de Vendre i l’Associació Argentona es Mou se suma a la promoció, aportant parades de degustació dels seus associats del sector de l’alimentació i restauració. Una gran combinació que completarà una jornada de tast de vins + street food.

Tast de vi DO Alella

El programa del vi+ es tracta d’una oferta amb més de 80 propostes per a tots els gustos que es desenvolupen al llarg del mes a la majoria dels 23 municipis adherits al Consorci, des de Badalona i Martorelles, al sud, fins a Llinars del Vallès o Sant Pol de Mar, al nord.

Als enllaços que trobareu al preu de la informació podreu accedir al programa complet d’activitats del Vi+, així com al formulari d’inscripció al tast de vins.

PROGRAMA ACTIVITATS

Una introducció al tast amb diversos vins de la DO Alella, a càrrec d’un sommelier. Aquest any el tema principal del tast.

Dia: 7 d’octubre Hora: 12.30h Lloc: Plaça de vendre. Argentona

Preu: Gratuït

Cal fer inscripció prèvia

Places limitades

Organitza: Servei Municipal de promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Argentona

¿Te ha gustado lo que contamos?
Comparte con tus amigos