Sant Pere de Clarà de Barcelona guanya el premi a la millor empresa de noces de l’any 2020

  • Aquest és un reconeixement internacional que l’avala com una de les millors empreses de la indústria nupcial entre més de 100 mil proveïdors de tot el món.
  • És un orgull que una empresa de casa nostra obtingui el guardó més important del sector.

Zankyou ha donat a conèixer els guanyadors dels premis Ziwa (Zankyou International Wedding Awards) que atorga als millors professionals de la indústria dels casaments i a les millors empreses de Barcelona que han resultat guanyadores.

Octubre 2020. Zankyou, la plataforma internacional líder en la indústria dels casaments, ha portat a terme la X Edició dels premis internacionals més importants dins de el sector nupcial. Aquest any més que mai, es reconeix el treball i esforç per part de tots els professionals que han patit una dura situació, però el seu esforç, dedicació i passió per la seva feina els ha permès ajudar a parelles de tot el món. “Aquests premis suposen el reconeixement a l’esforç dels professionals nupcials al llarg de l’any. Són els únics premis de professional a professional “, assenyala Guillermo Fernández-Riba CEO de Zankyou.

Sant Pere de Clarà rep el premi com una de les millors empreses de la indústria de les noces a nivell internacional

Sant Pere de Clarà, empresa de Barcelona, ​​va resultar guanyadora en la X Edició dels premis Ziwa. Un reconeixement més que merescut per la feina i compromís cap a les parelles que han confiat en els seus serveis. Aquest premi els posiciona com una empresa amb garantia de qualitat i professionalitat a Espanya.

Un premi amb reconeixement internacional – Ziwa

En aquesta edición hi van participar més de 100 mil proveïdors al voltant del món i més de 17.000 a nivell nacional. A Espanya s’han atorgat 694 premis dels quals 136 han estat seleccionats per un jurat. El jurat de Ziwa 2020 està format per Imagina el teu casament, el Sofà Groc, Lara Cos, Weddings with love, Lidia Ruiz, Bianca Weddings, Fit for weddings, Miadreamer, Vintage Casaments i MC Event Planner; wedding planners reconegudes a nivell nacional i amb una àmplia experiència en el món de les bodes, el que els atorga un criteri expert a l’hora de lliurar aquests premis especials per a proveïdors.

“Espanya és el país perfecte per a les parelles que busquen espais únics, entorns espectaculars, una gastronomia variada i de qualitat i els millors professionals de noces que es deixen la pell en cada celebració. Si tens un casament somiada, a casa nostra trobaràs tot el que necessites per fer-la realitat “, comenta Patricia Olivares Content Màrqueting de Zankyou Espanya.

¿Te ha gustado lo que contamos?
Comparte con tus amigos