Tornen del bodes a sant pere de clara

RETORNEN ELS CASAMENTS A SANT PERE DE CLARÀ

A la masia amb capella per a casaments de Sant Pere de Clarà ja estem tornant a la normalitat. El sector de noces comença a notar de nou el retorn de l’activitat aturada durant la pandèmia.

Segons un recent article publicat a La Vanguardia les dates per casar-se en els ajuntaments dels districtes de Barcelona son pràcticament plenes per als propers mesos. Segons indica Àngel Llull, vicepresident internacional de Bodas.net, en el 2020 es van celebrar un 80% menys de casaments que a l’any anterior. Així ho testifica una enquesta realitzada a 1.400 empreses i 2.500 parelles. A Sant Pere de Clarà hem mantingut certa activitat en els moments que legalment s’ha permès i seguint totes les normatives sanitàries establertes per les autoritats.

Amb el venciment de l’estat d’alarma, i amb una situació més normalitzada, la masia de Sant Pere de Clarà ja ha tornat a tenir activitat de casaments. Estem tenint reserves de dates de nou!. Agraïm els esforços que els nuvis i núvies han fet per adaptar-se a la situació durant la pandèmia. També a la seva bona disposició per a trobar alternatives de dates i organitzatives.

Ara tornem a la normalitat amb més ganes que mai. Us oferim de nou el millor espai i el millor servei per a celebrar casaments i festes a la Masia de Sant Pere de Clarà. No dubteu en contactar-nos i planificar el vostre casament.

¿Te ha gustado lo que contamos?
Comparte con tus amigos