Noves rutes guiades per Argentona – Primavera 2019

A Argentona, Maresme, el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament organitza una nova edició de les rutes guiades per conèixer més a fons la riquesa natural, històrica i arquitectònica del municipi. S’han programat quatre sortides entre els mesos de Maig i Juny.

La primera proposta serà el 5 de maig amb la ruta “Fets i llegendes” i la darrera arribarà el 30 de juny  amb “Vila modernista d’estiueig” Aquestes activitats són gratuïtes però les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

Trobareu el formulari d’inscripció al peu d’aquesta pàgina.

 

R/01 FETS I LLEGENDES 5 de maig / 10.30h / Museu del Càntir / Durada: 1h  i 30 min. Edat recomanada: a partir de 6 anys.

Ruta màgica i divertida per descobrir les anècdotes i llegendes més curioses de la vila amb activitat infantil al final. Aquesta ruta estarà dirigida per Ona l’exploradora, que els explicarà les llegendes i fets curiosos als infants de la casa i, per finalitzar, realitzarem un taller de manualitats.

 

R/02 FONT A FONT 19 de maig / 10.30h / Font Picant / Durada: 1h i 30h min aprox.

Coneix les fonts més emblemàtiques d’Argentona amb la seva història, natura i la fauna del territori. Una ruta per passejar i conèixer la història de les fonts més populars d’Argentona.

 

R/03  EL PASSAT D’ARGENTONA A TRAVÉS DELS RACONS I SENTITS 16 de juny/ 10.30 / Museu del Càntir / Durada: 1 h i 30 min.

Racons d’història i sentits que ens parlen dels orígens, evolució i transformació de la vila. A partir dels llocs més emblemàtics d’Argentona anirem fent un recorregut històric fins a arribar a l’actualitat veient i sentint les empremtes que el temps i la història ha deixat al nostre poble.

 

R/ 04 VILA MODERNISTA D’ESTIUEIG 30 de juny / 10.30h / Museu del Càntir / Durada: 1 i 30 h aprox.

Descobreix l’Argentona modernista i les maneres de viure en el temps de l’estiueig. Amb aquesta ruta veurem l’herència del modernisme a la vila d’Argentona i la manera de viure en aquella época.

 

Més informació i reserves:

Ajuntament d’Argentona Servei Municipal de Promoció Econòmica. C. Gran, 61. Tel.  93 797 49 00  turisme@argentona.cat

¿Te ha gustado lo que contamos?
Comparte con tus amigos