Nova trobada sectorial a Sant Pere de Clarà

Un cop més la finca de Sant Pere de Clarà ha estat punt de trobada d’activitats professionals, amb la UnConference 2019 organitzada per Catalonia Bio & Health Tech.

CataloniaBio & HealthTech promou activitats periòdicament, algunes exclusives per a socis com, per exemple, les trobades amb alts executius, emprenedors, inversors i periodistes, i altres obertes a tots els professionals de l’àmbit de la biomedicina i la salut amb l’objectiu de compartir coneixement i fomentar les col·laboracions entre empreses i també amb centres de recerca.

Entre els seus actes més prestigiosos, anualment organitza Unconference 2019, la jornada anual de debat i diàleg sobre el futur de les solucions per a la salut, que té com a objectiu fomentar la consciència, perspectiva i visió de les necessitats i oportunitats del sector, així com la millor manera d’afrontar-les. Ja fa dos anys que la trobada es celebra a la Masia de Sant Pere de Clarà, a Argentona, Maresme.

La Masia de Sant Pere de Clarà ofereix espais ideals per a trobades d’empresa, meetings corporatius o estades de treball professionals. Si esteu interessats en llogar els nostres espais no dubteu de posar-vos en contacte amb l’equip de Sant Pere de Clarà.

¿Te ha gustado lo que contamos?
Comparte con tus amigos