Nou servei de video-mapping a la finca de Sant Pere de Clarà

La finca de Sant Pere de Clarà a Argentona, Maresme, ofereix diferents serveis per a celebracions i casaments. A Sant Pere de Clarà els nuvis poden comptar amb un ampli ventall de possibilitats per a preparar el casament més espectacular.

L’equip de Sant Pere de Clarà ofereix la possibilitat de tenir el suport dels millors professionals en diferents productes i serveis relacionats amb les celebracions i casaments. Entre ells, aquest any, comptem amb la possibilitat d’oferir espectaculars produccions de video-mapping que poden ser projectades a la monumental façana de la masia, un teló de fons espectacular i ideal per a aquest tipus de projeccions.

El vídeo-mapping és una nova tècnica de narració audiovisual multimèdia que permet fusionar projeccions d’imatges, il·luminació, música i efectes especials projectats sobre grans volums arquitectònics. Aquesta tècnica permet crear sensacions visuals i auditives de gran impacte.

Per aquest motiu el vídeo-mapping s’ha incorporat als casaments com un espectacle i recurs audiovisual que genera un gran impacte entre els assistents. Gran part de l’èxit i de l’espectacularitat d’aquestes projeccions venen donades per la superfície que es fa servir de pantalla. En el cas de la finca de Sant Pere de Clarà, tenim el privilegi de disposar d’una façana ideal per a la projecció i d’uns espais molt ben dimensionats per a una correcta visualització de l’espectacle.

Els casaments i celebracions que han utilitzat el vídeo-mapping a Sant Pere de Clarà han estat tot un èxit. Demana informació o pressupostos sobre els serveis de vídeo-mapping per casaments que et podem oferir.

¿Te ha gustado lo que contamos?
Comparte con tus amigos