CASAR-SE EN TEMPS DE COVID I PODER-HO CELEBRAR, ÉS POSSIBLE!

Enguany estem vivint una època plena d’incerteses. A Sant Pere de Clarà també hem notat l’impacte de la situació, tant especial, amb la que ens toca treballar. Ha estat una temporada amb anul·lacions o ajornaments d’esdeveniments, imprevistos molt durs per a qualsevol negoci i també per al nostre sector. Nosaltres seguim treballat per oferir el millor servei. Com ho fem?

  1. CAPACITAT D’ADAPTACIÓ

La capacitat d’adaptació als contratemps constants i a les normatives sanitàries canviants ha estat el nostre pa de cada dia. Ens hem sabut adaptar les noves exigències i hem mantingut la nostra activitat. Els casaments que hem celebrat a Sant Pere de Clarà  complint amb totes les normatives covid, han estat un èxit.

La situació de prevenció sembla que durarà més del previst i les autoritats encara no ens poden garantir quan acabarà la pandèmia. Nosaltres hem treballat per garantir que la gent pugui celebrar un moment tant especial com és un casament.

  1. ELS AVANTATGES D’UNA FINCA AMB EXTERIORS

La nostra finca per a casaments, gràcies als seus amplis espais exteriors, ofereix la possibilitat d’organitzar ubicacions, protocols i sistemes de serveis amb molta seguretat i garantint les distàncies entre assistents.

  1. TOTS ELS ESPAIS EN UN MATEIX LLOC

Sant Pere de Clarà permet fer la cerimònia de casament, el banquet i la festa dins la mateixa finca. Això afavoreix controlar millor la situació i evita desplaçaments innecessari dels assistents i facilitant la organització dels esdeveniments.

  1. ELS MILLORS COL·LABORADORS

Els nostres col·laboradors també han fet el mateix esforç per a seguir oferint un servei excel·lent adaptat a les noves circumstàncies. El gran equip format per Sant Pere de Clarà i els seus col·laboradors ha treballat per reorganitzar tots els diferents moments d’un casament, fins al més petit detall. Així, malgrat el repte que planteja la “nova normalitat”, seguim celebrant casaments amb seguretat i felicitat!.

Us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres per a conèixer com ens anem reinventant per compaginar l’organització d’un casament i l’evolució de la pandèmia amb la que ens ha tocat conviure.

¿Te ha gustado lo que contamos?
Comparte con tus amigos