1ª Edició de l’UnConference a la Masia de Sant Pere de Clarà

Sant Pere de Clarà es un espai ideal per a la organització de trobades de feina, actes sectorials i d’empresa.  Més de 60 directius d’empreses i agents col·laboradors de CataloniaBio & HealthTech van participar a la primera edició de l’UnConference, el 29 de novembre a la Masia de Sant Pere de Clarà a Argentona, per debatre el futur de les solucions terapèutiques per a la salut a Catalunya i globalment. Actualment, el sector representa un 7,2% del PIB a Catalunya i les empreses aixequen més de 100 milions d’euros d’inversió l’any.

L’acte de benvinguda va anar a càrrec de Jaume Amat, president de CataloniaBioHT, i Albert Barberà, director general de Recerca i Innovació en Salut de la Generalitat de Catalunya. La jornada va comptar amb la participació de veus rellevants de l’àmbit de la recerca, l’empresa i la societat per abordar temes clau com el rol de l’empresa i l’emprenedoria dins el sistema de la salut, la salut digital, la medicina personalitzada i la bioètica.

CataloniaBio & HealthTech va dedicar l’últim fòrum de debat i coneixement Lessons Learned de 2018 a la salut digital i com està revolucionant el sector amb la intel·ligència artificial, la realitat virtual i l’Internet de les coses (IoT). La jornada va tenir lloc el dia 29 d’octubre al Pier01 de Barcelona i va comptar amb Helena Torras (B-wom), Cristian Pascual (Mediktor), Albert G Zamora (Virtual Bodyworks) i Alfons Nonell (Mind the Byte) moderats per Marta Gaia Zanchi (Stanford Byers Center).

¿Te ha gustado lo que contamos?
Comparte con tus amigos