Sant Pere de Clarà - Tel. +34 628 722 131

Follow Us on

Opinions casament masia maresme

febrer 12, 2018

Natalia Floriach

Ens vam casar a Sant Pere de Clarà i fou espectacular. Cercàvem una masia amb espais exteriors per a fer la cerimònia i l’aperitiu a l’aire lliure, i la vam trobar. A més disposa d’una carpa on vam fer-hi el banquet. Tot va quedar molt bonic i còmode. Fou un dels dies més bonics de
febrer 12, 2018

Raquel Muniesa

Tot excel·lent. Bona qualitat i tracte personal molt bo. En general un casament perfecte. El lloc molt bonic i enmig de la natura, però alhora ben conectat. Ho recomano al 100%.
maig 27, 2017

Anna Vilaseca

L’entorn enmig de la natura, la masia, l’ermita i els racons de la masia de Sant Pere de Clarà creen una atmòsfera màgica, íntima i acollidora, que el fan un lloc molt especial per casar-se!
novembre 26, 2015

Joan Pujol

Sitio perfecto para disfrutar de una boda al aire libre en medio de la naturaleza. Posibilidad de varias elecciones para hacer el aperitivo y el convite. Además posibilidad de boda en la ermita del Siglo XII. Todo espectacular.
novembre 26, 2015

Guillem Pares Florit

Masía con espacios bien diferenciados. Posibilidad de celebrar toda la fiesta (ceremonia, aperitivo y cena) al aire libre. Relación calidad precio espectacular y la gente que lleva el negocio es muy atenta, siempre disponible y muy flexible.
novembre 26, 2015

Clara Sánchez Olcina

La casa se encuentra en un entorno precioso. La imagen de la boda en este espacio nos ayudó a decidir. Además nos encontramos con una magnífica respuesta por parte de los propietarios. En todo momento nos ofrecieron facilidades para que pudiéramos organizar la boda allí.
novembre 12, 2015

Hector Labarta Brustenga

La meva dona i jo ens vam casar a Sant Pere de Clarà i sincerament…. és el millor lloc que podíem haver triat, no nomes pels serveis (ermita romànica consagrada, terreny bucòlic al mig del bosc, etc…) sinó per tot l’equip de Sant Pere de Clarà.
març 23, 2015

David Ares

Ens hem casat a Sant Pere de Clarà, i ha sigut el millor dia de la nostra vida. Un lloc màgic, una ermita amb un encant espectacular on vam fer una celebració molt emotiva. Volem agrair a tota la gent de Sant Pere de Clarà la magnifica feina i tota l’ajuda que ens han donat.
març 23, 2015

Vilches Ariaz

Sant Pere de Clarà és un lloc màgic que farà del teu casament el millor dia de la teva vida, sense oblidar la formidable atenció de la Pilar, l’Alex, Vidiella Flors, Abanik i en Joan de Sauleda!