Sant Pere de Clarà - Tel. +34 628 722 131

Follow Us on

FAQS - Preguntes freqüents

El menú de casament inclou el banquet, la disponibilitat de la finca en exclusiva, la decoració floral de les taules, dues hores de barra lliure, impressió de les cartes de menú, el parament de les taules i el servei

Si, malgrat nosaltres disposem dels millors serveis de càtering per a banquets de casament i celebracions, a Sant Pere de Clarà no obliguem a cap exclusivitat.

Oferim una àmplia varietat d’estils de cuina per al vostre banquet de casament. Podem servir cuina de mercat, tradicional, regional, internacional, de fusió… Ens adaptem al tipus de cuina que més us agradi.

Si. Pots escollir un dels nostres menús per a banquets de casament i adaptar-lo al vostre gust. Podem personalitzar-los com més us agradin.

Si. Disposem de diferents tipus de menús especials, com per exemple menús vegetarians, menús vegans, per a celíacs… i moltes altres opcions especials.

Si. Servim excel·lents pastissos de noces, de diferents tipus, tamanys… des del pastís tradicional fins al pastís més sofisticat.  Poseu-nos a prova!

Va inclosa dins el preu del menú i resta oberta durant dues llargues hores.

Les celebracions de casament a Sant Pere de Clarà no tenen límit horàri. Per tant podreu gaudir de la festa fins que us en canseu!

No tenim cap exclusivitat amb els fotògrafs. A Sant Pere de Clarà disposem dels millors professionals per a fer reportatges audiovisuals i fotogràfics però, si ho preferiu, podeu dur el vostre professional de confiança.

Si. Si ho desitgeu podem posar a la vostra disposició un servei de guarda roba per a custodiar abrics, roba i pertinences personals.

Si. A Sant Pere de Clarà s’hi pot arribar amb cotxe, autocar i… carruatge!. Disposem de bons accessos a la finca i una àmplia zona d’aparcament.

Si. Tenim habilitats diferents accessos als espais de Sant Pere de Clarà per que hi puguin accedir les persones amb movilitat reduïda.

Si. Consulteu-nos les tarifes vigents per aquest any. Tenim diferents tipus de tarifes en funció de les vostres necessitats. Les tarifes més utilitzades són les del LLoguer de Finca + Catering o la de només Lloguer de Finca. Els preus varíen en funció de la temporada. No dubteu en consultar-nos!

El preu mínim per a la celebració de casaments és de 2.000€. Per a altres activitats el preu mínim pot variar en funció dels tipus serveis demandats.